Uw winkelwagen is leeg!

Retourbeleid

Herroepingsrecht
Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de mogelijkheid om de koop te ontbinden of het product om te ruilen, zonder opgaaf van reden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Belangrijk is dat het product compleet en in de originele staat teruggestuurd wordt. Indien mogelijk ontvangen wij de originele verpakking retour. Wees daarom voorzichtig met de verpakking en controleer vooraf of je de juiste producten hebt besteld.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je de Track&Trace code die je van het postkantoor ontvangt, te bewaren. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, vragen over je retour of onze producten? Neem zo spoedig mogelijk na ontvangst van de artikelen contact met ons op.

Retourneren
Via het retourformulier kun je eenzelfde artikel ruilen voor een andere kleur. Ruilen naar een maat groter of naar een maat kleiner is niet mogelijk, in dat geval kunnen wij het geld terugstorten zodat je alsnog een nieuwe order plaatst via onze webshop.

Geldteruggave
Op het retourformulier wordt het Europees bankrekeningnummer (IBAN en Swift) gevraagd wat ook de standaard zal worden in Nederland. Deze hebben wij nodig om het geld aan je terug te kunnen storten, via deze link kun je dit aan de hand van je rekeningnummer opvragen. Indien je een order geannuleerd hebt die al wel is betaald, zullen wij het geld terugstorten zodra de betaling fysiek bij ons binnen is of binnen de wettelijk gestelde periode van 30 dagen. Gemiddeld duurt het 2 weken voordat het geld teruggestort kan worden.

Stuur je artikel om te ruilen of te retourneren, voorzien van een compleet ingevuld retourformulier (wordt bij elke order meegestuurd) naar onderstaand adres:

Ledlampenwereld B.V./ t.a.v.: Ledlampenwereld Retour
De juffer 32
1911KE Uitgeest
Nederland

Restitutie buiten het herroepingsrecht
Wij behouden ons het recht om kleine verschillen in productkleuren en afwerking te hebben. Als je vragen hebt omtrent deze afwerking adviseren wij je om contact op te nemen met onze klantenservice vóór je een bestelling plaatst. Kleine afwijkingen in productafwerking rechtvaardigen een claim niet; gebruik gezond verstand. De combinatie van kwaliteit en prijs van het product bepaalt of een gebruikt product in aanmerking komt voor geldteruggave.

Webshop door Media Industries

Copyright © 2019 Ledlampenwereld.nl. All rights reserved
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap